Installasjon sammensatt av fire bilder fra regionene: Nord- Vest- Sør- og Øst-Norge. Format 485 x 325cm. Etter at vi hadde gjort bildeutvelgelsen satte vi de sammen slik at motivene passet best i forhold til hverandre. Ofte kan det være utfordrende å få ulike motiver, tatt med ulike kamera og på forskjellige årstider, til å passe sammen. Denne gangen løste vi det med å endre alle bildene til duotone i mørk blå og hvit. Blåfargen hentet vi fra Montana skapene som det står en del av i området rundt installasjonen. Ved å bruke en digital fargeskanner kunne vi lese av fargen og konvertere den til printfarger (CMYK)
Dette bildet har vi satt sammen av 7 ulike bilder og som del av en helhet med andre bilder og dekorelementer formidler noe av bedriftens historiske utvikling. Fargene er avstemt i forhold til interiørdetaljer samtidig som de ivaretar det tidstypiske uttrykket. Kunden ble så fornøyd med dette motivet at vi har levert det både som bilde og fototapeter i ulike formater.

Bildet av oregano produsert på plexi frisker opp i denne kantinen. Dette bildet kan for eksempel også brukes som kitchen board i valgfritt materiale mellom over- og underskapene på kjøkkenet ditt.

Submit
Thank you!

Her finner du flere prosjekter

Back to Top